NUDIMO STEKLA VODILNEGA PROIZVAJALCA STEKEL NA SVETU FIRME ESSILOR IZ PARIZA

Optika Clarus Kranj:

 • brezplačna kontrola vida ob predhodnem dogovoru na tel: 04-236 87 44
 • pregledi vida, so ob nakupu očal, ali menjavi stekel, brezplačni
 • športna očala z dioptrijo
 • sončna očala z dioptrijo
 • kontaktne mehke lece= dnevne, štirinajst dnevne, mesečne 
 • in poltrde kontaktne leče
 • praktično učenje vstavljanja in odstranjevanja, ter shranjevanja kontaktnih lečk
 • izdelava progresivnih očal (očala za daljavo, srednje in bližinsko gledanje hkrati) z najmodernejšim Essilorjevim aparatom “Visioffice”  za elektronsko merjenje in izdelavo progresivov, firme Essilor
 • parkirate lahko nasproti pri sodišču in Sparu. Do 1 ure brezplačno!
   

Smo pogodbeni izvajalec medicinskih pripomočkov in vam odštejemo vrednost naročilnice-recepta za očala od vsakega dr. specialista okulista. Pri nas je tudi možno plačilo na obroke z Diners kartico!
 

Sodelujemo s  proizvajalcem stekel, firmo “Essilor“, ki je že leta 1959 izumila 4x lažja organska stekla iz umetne, lahke in težkolomljive mase ter že omenjena progresivna stekla, katera redno izboljšujejo in so vedno korak pred konkurenco. Najnovejša “f-360*” imajo izredno široka vidna polja in na vseh kotih gledanja enako čisto sliko. So edini, ki so izumili stekla “Optifog”, ki se ne rosijo več in tudi stekla s 100 % UV zaščito – tako zunaj kot tudi ZNOTRAJ stekel. s tem ščitijo naše oči pred UV žarki, kateri povzročajo sivo mreno-cataracto. Nanos “Crizal Sapphire” čista slika 360* brez bleščanja, ščiti stekla pred praskami in umazanijo, ter proti zadrževanju kapljic na steklih. Najnovejša “Eyezen” stekla pa priporočamo ljudem ki nosijo očala za daleč in jih utruja delo za blizu in pri računalniku. Nosilcem očal za blizu, pa ponujamo kombinirana stekla “Digitime” in “Interview”, za delo na blizu in na računalniku hkrati.

oglejte si stran: www.essilor.si in potem kliknite na vsa zgoraj imena označena z omenjnimi nanosi oz. “oplemenitenje”
Za stranke imamo VEDNO kakšne ugodne akcije!

pri nas lahko kupite darilne bone po 20,€ in 50,€ 

pokličite za informacije in naročila na preglede na tel. : 04-236 87 44

LOKACIJA OPTIKE:

Vabljeni v Optiko Clarus, Tomaž Šenk s.p. zraven Nova KBM banke (včasih Raiffeisen) in v bližini sodišča in Spara, kjer lahko parkirate 90 min. brezplačno! na parkirišču Spar-a nasproti sodišča in tudi v smeri nasproti nas.

Vaš mojster očesne optike Tomaž 🙂